Tercer aniversari Col.lectiu Ullal

|



SOPAR COMMEMORATIU
Antonio Velis Martínez
Divendres 11 de maig de 2001.

Per tal de celebrar el tercer aniversari del Col·lectiu Ullal, el passat divendres 11 de maig es va realitzar un sopar al Bar Restaurant la Florida on hi acudiren la majoria dels membres d’aquesta associació, amics de la comarca i el regidor de Cultura del M.I. Ajuntament de Sollana, Joan Benito.
Durant el sopar, tinguérem tots l’oportunitat de tertuliar, creant-se un clima de cordialitat propi de gent que comparteix les mateixes inquietuds culturals. Després de sopar i ja durant el café, començà la presentació de l’ordre de la reunió.
Primerament es repartí als assistents la memòria número tres del Col·lectiu, la qual arreplega totes les activitats realitzades durant aquesta tercera etapa de l’associació: eixides i actes culturals organitzats pel Col·lectiu o en els quals han participat els seus membres amb les cròniques de cada eixida, els objectius propis de l’associació, així com també les pròximes activitats previstes i una relació del fons bibliogràfic de l’associació.
La memòria va ser presentada pel president de l’associació Joan Ferrús Vanaclocha, el qual va fer un xicotet repàs de totes les activitats realitzades durant aquest període i comentà els projectes que duu endavant l’associació, entre els quals destacaríem la col·laboració, junt a l’Ajuntament de Sollana, d’organitzar i preparar els actes a realitzar amb motiu de la celebració del 725 aniversari de la carta pobla a Sollana que tindrà lloc l'any que ve. Finalitzada la seua intervenció, va prendre la paraula altre membre destacable del col·lectiu, Toni Segarra, el qual va presentar al públic assistent el logotip de l’associació que identificarà a partir d’ara els seus membres i que apareixerà en tota la documentació.
Una vegada presentat el logotip i explicada la seua simbologia, i per a sorpresa de tots, es va repartir a cadascun dels membres una samarreta pintada a mà pel polifacètic amic Segarra, creador dels disseny del logo que ens representa.
A continuació, va ser presentat en societat la pàgina Web del Col·lectiu Ullal realitzada per Gauden Fernández, altre dels membres de l’associació. Un interessantíssim i molt elaborat treball on figuren les referències més significatives de Sollana, activitats fins la data de l’associació així com també nombroses fotografies de la localitat i de l’entorn. L’adreça on podeu trobar-nos a la xarxa és: geo.ya.com/ullal-sollana.
Acabada la vetlada és de ressaltar la il·lusió que envaïa el local pel bon quefer de les persones que tant han treballat perquè el col·lectiu siga ja una realitat a Sollana, una associació que va consolidant-se, que es va fent cada vegada més i més gran i que en la seua inquietud va incorporant progressivament nous membres.





0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB