XIII Assemblea d'història de la Ribera

|




Els moriscos a la Ribera del Xúquer, segregació integració i expulsió - 400 anys després.
Llombai, 29,30,31 gener 2010


Amics i amigues del Col•lectiu,

Vos presente, per si és del vostre interés, la convocatòria per a la pròxima XIII ASSEMBLEA D’HISTÒRIA DE LA RIBERA que tindrà lloc a Llombai el darrer cap de setmana de Gener de 2010: divendres 29,dissabte 30 i diumenge 31. Tot i que el programa encara no està confeccionat, sí que vos puc avançar com es desenvoluparà atenent a la forma d’actuar d’anys anteriors.
DIVENDRES 29. Presentació oficial de l’Assemblea, parlaments, repartiment de credencials i primeres comunicacions. Normalment comença al voltant de les 7 de la vesprada.
DISSABTE 30. Tot el dia (inclou dinar). Les comunicacions es complementaran amb diverses exposicions i una visita al despoblat d’Alèdua a més de l’església i de l’antic convent de Santa Creu de Llombai.
DIUMENGE 31. Continuació de les comunicacions i tancament dels actes a migdia.

La quota d’inscripció és de 50 €, la qual inclou el dinar del dia 30 de gener. En cas d’estudiants i aturats, la quota serà de 30 €, sempre que s’acrediten documentalment aquestes condicions. Els professors de la Conselleria d’Educació poden optar al certificat del CEFIRE (Alzira) prèvia inscripció.

Per tal d’estimular la participació i fer sentir la presència de sollaners en aquestes importants convocatòries culturals que tenen lloc a la Ribera, hem decidit que aquells membres del col•lectiu que vulguen participar només pagaran la meitat, és a dir 25 €, fent-se càrrec el Col•lectiu de l’altra meitat. El que fareu és formalitzar vosaltres la totalitat de la matrícula i després el col•lectiu ja vos abonarà la meitat. En el full següent teniu la Butlleta d’inscripció. Si teniu cap dubte parleu amb Joan Ferrús Vanaclocha . Recordem finalment que el termini d’inscripció per als assembleistes acabarà el dia 19 de gener del 2010. Als interessats els recomane que consulten el blog de l’Assemblea on hi ha moltíssima més informació, dates, recursos sobre moriscos, bibliografia, etc... :

xiii-assemblea-historia –ribera.blogspot.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB