Es presenta el llibre "Les bandes de música de Sollana"

|

Noticia apareguda a la revista Musica y Pueblo el 21 de novembre de 2006



El proper 24 de novembre a les 19,30 h al Centre Cultural de Sollana es realitzarà la presentació del llibre "Les Bandes de Musica de Sollana" (de la Lira Infantil de 1902 a la Societat Unió Artistico Musical de 1975) de Joan Ferrús Vanaclocha, professor de l'Institut de Sollana i soci de la societat musical, sent el pròleg de Santiago Algado, ex president de la FSMCV.

El llibre consta de dos parts: la primera, que tracta dels inicis de la música al poble fins l'any 1975, quan es creà la SUAM i la segona part que analitza les diverses etapes de l'actual societat.

L'acte preten ser no només un reconeixement als sis presidents i les seues juntes que ha tingut la Societat, la qual celebra enguany els trenta anys de la seua fundació, sinò també un homenatge a tots aquells que han participat de la vida musical a Sollana al llarg del segle XX: músics, socis, mestres, muses, juntes directives, etc.

L'acte està promogut per l'Associació Cultural Col·lectiu Ullal i estarà precedit d'una actuació d'un grup de cambra de la Societat Musical. Col·labora també la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sollana, la SUAM i Bancaixa.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB