Es constitueix el Consell Municipal de Cultura de Sollana

|

Noticia apareguda al Punt (Diari de Girona) el dia 5 de maig de 2010

El Consell Municipal de Cultura de Sollana s'ha constituït formalment en una primera sessió en què, d'una banda, se'n va explicar la finalitat i el funcionament i, de l'altra, l'alcaldessa, Alicia Hervás, va agrair a tots els membres la participació en aquest òrgan consultiu, d'assessorament, participació i debat pel que fa als assumptes relacionats amb la cultura en l'àmbit municipal.

Entre els seus objectius destaquen fomentar l'associacionisme i estimular la participació de les entitats a la vida cultural del municipi; reunir informació, realitzar estudis, debatre i difondre informes sobre la cultura i el teixit associatiu cultural; proposar i donar suport a activitats i elaborar propostes de millora dels servicis culturals; promoure les arts plàstiques, escèniques, musicals i audiovisuals o impulsar les activitats d'oficis artesans.

Els components del Consell són l'alcaldessa (PSPV), que delegarà el regidor de Cultura, Julio Gordillo, perquè duga les funcions que li pertoquen com a presidenta; un representant de cada grup municipal (PP, BLOC i Independents); un representant de cadascuna de les entitats culturals i veïnals del municipi, i un representant de la Junta Local Fallera. Les entitats culturals i veïnals són Amics de Sollana, Col·lectiu Ullal, Societat Unió artisticomusical de Sollana, Col·lectiu de Veïns El Molí del Romaní, i l'Associació de Veïns El Romaní.

El regidor de Cultura ha explicat que «la constitució del Consell és la culminació d'un procés de diàleg intens entre els diferents grups polítics». El Consell Municipal de Cultura de Sollana es reunirà un mínim de tres vegades l'any, independentment de les que acorde segons el ritme de treball. Així, també es podran crear comissions de treballs per a l'estudi de temes concrets.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB