Col.lectiu Ullal: Ruta Verda per Sollana

|

Amics, amigues, socis i simpatitzants del Col·lectiu Ullal, el pròxim DIVENDRES 28 DE MAIG farem la presentació del tríptic-desplegable de la RUTA VERDA PER SOLLANA al Centre Cultural a les 19'30. Com sabeu, el desplegable forma part d'un projecte que iniciàrem el passat mes de desembre quan presentarem el llibret, ara toca presentar el tríptic i allí mateix anirem comentant-vos altres punts del projecte: divulgació, senyalització, etc..

A l'endemà DISSABTE 29 DE MAIG, farem la ruta que anem a presentar, (en la presentacio donarem tots els detalls), tot i això Gauden vos enviarà la convocatòria a l'eixida on ve tot detallat. Es tracta d'una RUTA VERDA per nostre terme municipal i una gran part d'ella transcorre pel PARC NATURAL DE L'ALBUFERA. Serà una ruta fàcil de fer però cal alçar-se matí, (després comença a apretar la calor) i la previsió és acabar al voltant de les 13'30 h. fent-nos una cervesseta en algun bar de la Plaça Major, com a recompensa als que l'acaben.

Confie amb la vostra assistència, especialment a la presentació del DIVENDRES, ja que si volem que es facen coses a Sollana (i nosaltres en fem i moltes) hem de participar i donar suport a les persones que les fan, en aquest cas Gauden que és l'autor de la ruta i qui ens la explicarà. Tot i axò voldria ser més atrevit encara i vos demanaria que aportareu també a la presentació coneguts, interessats en aquests temes, ja que distribuirem el desplegable entre els assistents i així podran fer ells en altra ocasió la ruta.

Bé, confiant en vore-vos el divendres, una salutació,

Joan Ferrús Vanaclocha

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB