COMUNICATS DIVERSOS del COL•LECTIU ULLAL

|

Amigues i amics de l’Ullal, vos presente algunes comunicacions i convocatòries per als propers dies:

1. DIVENDRES DIA 21 a les 19’30 h. AL CENTRE CULTURAL DE SOLLANA, la sollanera i membre de l’Ullal Neus Carañana presentarà oficialment al nostre poble la seua rondalla: CENDRELLÓS, MENDRELLÓS, SALTEJADOR DE CAMINS, la qual ja tinguérem ocasió de conéixer-la (en exclusiva) en el darrer sopar commemoratiu i literari del 23 d’abril passat. Tots aquells que no hi poguéreu assistir al sopar, aquesta és una bona ocasió per donar suport a la nostra amiga i conéixer la seua darrera publicació; i els que ja hi assistireu, podeu repetir, que d’actes culturals no anem mai sobrats (és clar si no teniu l’agenda massa ocupada).

2. SEGONA REUNIÓ DEL CONSELL MUNICIPAL DE CULTURA. El pròxim dimarts 25 de maig es reunirà per segona vegada el Consell Municipal de Cultura recentment creat i on nosaltres estem representats a través del president de la nostra associació junt a altres representants d’associacions culturals, veïnals i de partits polítics. En l’anterior convocatòria es va acordar que cada associació aportara propostes d’actuació del Consell Municipal, per això mateix vos oferisc l’oportunitat de fer-me arribar les propostes que cregueu convenient per al nostre poble i jo mateix les canalitzaré i faré arribar al Consell. Tots aquells que esteu interessats me les podeu fer arribar directament al meu e-mail: joanferrus@hotmail.es , també, si teniu cap dubte sobre el Consell, les seues funcions, els components, la viabilitat de les propostes, etc... vos les aclariré al mateix temps.

3. PRESENTACIÓ DEL DESPLEGABLE RUTA VERDA PER SOLLANA el proper divendres 28 de MAIG a les 19’30 h. AL CENTRE CULTURAL DE SOLLANA. El nostre amic i company Gauden Fernández presentarà el desplegable que estem realitzant sobre la RUTA VERDA PER SOLLANA. L’activitat s’emmarca dintre de les activitats realitzades pel FORUM DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA AGENDA LOCAL 21 al voltant del Medi Ambient. Sobra dir que espere (necessitem el calor de) la vostra assistència. Podeu fer extensible aquesta convocatòria a tots aquells que estiguen interessats en el tema.

4. EIXIDA Nº 84. RUTA VERDA PER SOLLANA per al proper dissabte 29 de maig de 2010. Excursió pel nostre terme municipal amb els guies Gauden Fernández i la sempre apreciada companyia de Ramon Ibor. Eixida a les 8’30 de RENFE, hora aproximada d’arribada, al voltant de les 13’30 h. Recorregut: camí del cementeri, camí del Portet, el Portet, Filtre Verd i tancat de Sacarés, tornada direcció font del Forner, camí de vora via fins el Romaní, casa l’Ale, tornada al Romaní, l’Alcacissia, i tornada a Sollana pel camí de l’Assarb

Com sempre, espere comptar amb la vostra participació i presència a aquests actes. Ja que ens preocupem per fer activitats, que tot siga dir costen molt de preparar, a vores si al menys, ens feu costat i ens acompanyeu.

Joan Ferrús Vanaclocha
President Col•lectiu Ullal
Dijous 20 de maig de 2010

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB