Acta X Assemblea General Ordinària

|

Associació Cultural Col•lectiu Ullal
Sollana, divendres 6 de març de 2009

Al bar Àguila, després del sopar al voltant de les 23’00 h., comença l’Assemblea amb els següents socis : Joan Ferrús Vanaclocha (President), Gauden Fernández Vanaclocha (Vice-President), Toni Velis Martínez (Tresorer), Pilar Fuset Gálvez, Vicent Añó Garcia, Vicent Noverjes, Maria Antònia Chulvi Roig, Pepa París, Joan Ramón Claver Climent, Blas Fuentes, Juan Vicente Ferrús Zaragozá,Mª Angels Company Talens, Ramón Juan Navarro, i Pau Córdoba Borràs. Total 14 assistents.

Punt 1. Lectura i aprovació de l’Acta de l’Assemblea anterior.-
Comença la reunió llegint el president l’Acta de la IX Assemblea General Ordinària del dia 11 de gener de 2008, la qual s’aprova per unanimitat.

Punt 2. Memòria d’activitats i Balanç econòmic de l’any 2008.-
Es llig la Memòria amb els seus cinc apartats: Aspectes generals, Junta de Govern, Eixides, Tertúlies i Actes Socials. En aquest últim es fa menció especial a l’ajuda rebuda per l’Ajuntament de 2.000€, quan normalment esta és de 1.200€, amb motiu del 10é aniversari de l’Associació. S’aprova per unanimitat dels assistents adjuntant-se a la present Acta com a Annex I. Després s’explica el balanç econòmic on es destaca l’augment del saldo al conte corrent després d’acabar l’any 2008 amb 2.961€, havent finalitzat l’any 2007 amb 2.813€. Els ingressos al llarg de l’any 2008 arribaren als 4.205€ (principalment provinents de la subvenció de l’ajuntament, 2.000€, i de l’ajuda de la Generalitat, de 724€); havent fet unes despeses totals de 4.055€, destacant com a despeses més importants els polos i les publicacions realitzades (I i II part de les memòries especials de commemoració del Xé aniversari del Col•lectiu). El Balanç econòmic és aprovat per majoria i s’adjunta com a Annex II.

Punt 3. Pressupost Econòmic i Programació d’Activitats 2009.-
El Pressupost de l’any 2009 és explicat pel President i és relacionat amb el balanç econòmic de 2008. Posteriorment, el Pressupost per a l’any 2009 es aprovat per majoria i adjuntat com a Annex III. Tot seguit s’expliquen les activitats programades: es parla de la visita a la Llum de les Imatges de Castelló, Borriana i Vila-real al febrer, de la visita el 28 de març al Castell d’Alaquàs, del Sopar Literari el 24 d’abril amb Víctor Gómez Labrado, de la visita a les exposicions Terra i fe i Rostres el 25 d’abril, al maig amb la programació de la tercera i última tertúlia sobre la Sollana musulmana i de la visita a Viver, Jérica i Altura, al juny amb l’excursió arqueològica a l’Almaguer, al juliol amb la marxa senderista per la marjal de Sollana, del sopar d’estiu a l’agost, de la marxa senderista per l’Alfas del Pi al setembre i de la possible visita a Alcanyís a l’octubre, i finalment de la presentació del VIé número d’Itineraris al desembre. La Programació d’Activitats de l’any 2009 es aprovada per unanimitat.

Punt 4. Precs i Preguntes.-
Es fa menció de la pèrdua de la majoria d’exemplars de la publicació d’itineraris al mes de setembre de 2008 degut a les pluges caigudes en Sueca, comentant que al sopar de Nadal ja es va fer l’explicació del fet. S’aprova la publicitació de les eixides del Col•lectiu mitjançant cartells. S’aprova la compra de mobles per valor de 1.000€ per al local social. I finalment s’aprova la pujada de la quota anual als socis passant dels 15€ actuals als 20€, establint-se en 30€ la quota del primer any dels nous socis.

Sense més temes a tractar finalitza la reunió al voltant de les 00’45 hores.

Joan Ferrús Vanaclocha, president
Gauden Fernández Vanaclocha, vice-president

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB