Presentació del Sisé llibre: Itineraris per Sollana i el Terme. Sopar de Nadal.

|



Estimats amics del Col·lectiu Ullal,

És per mi un gran plaer convidar-vos el proper dimecres 23 de desembre a les 20h al Saló d'Actes de la Sèquia Reial del Xúquer de Sollana, a la presentació del sisè número de la col·lecció Itineraris per Sollana i el Terme, que té com a títol "Ruta verda per Sollana" escrit per mí, encara que amb la inestimable ajuda de Joan Ferrús, Aureli Duart i Toni Segarra. La presentació contarà amb parlaments i un passe de part de les fotografies utilitzades per al treball, repartint-se un exemplar del llibre de forma gratuïta entre tots els assistents.

A continuació celebrarem els nadals al bar Rivoli, amb el tradicional Sopar de Nadal del Col·lectiu, que començarà a les 21:30h. Cal confirmar l'assistència al sopar telefonant a Juanvi o bé responent-me a aquest correu. El sopar costarà 10€ ja que el que falte ho posarà el Col·lectiu.



Aprofite per a avançar-vos la programació del mes de gener:

16/01/09 Tercera etapa de la Ruta dels Monestirs (eixida 80 del col·lectiu) entre Pinet i la Barraca d'Aigües Vives (23km / 6h 45')

29,30 i 31 de gener XIII Assemblea d'Història de la Ribera (Els Moriscos a la Ribera del Xúquer. 400 anys després) a Llombai. El Col·lectiu pagarà la meitat dels aproximadament 50€ que val la inscripció.

Annexe trobareu el tarjetó amb la invitació a la presentació del llibre.

Que tingau uns molts bons nadals, i si no ens vegem un feliç any nou.

Gauden

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB