EL CERCLE DE BELLES ARTS DE SOLLANA FA ENTREGA DEL PREMI CERCLE 2014 AL COL·LECTIU ULLAL

|

EL CERCLE DE BELLES ARTS DE SOLLANA FA ENTREGA DEL PREMI CERCLE 2014 AL COL·LECTIU ULLAL per Pau Córdoba Borràs.    

El passat divendres 23 de gener de 2015, tingué lloc a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural de Sollana, el lliurament  del Premi del Cercle de Belles Arts 2014 al Col·lectiu Ullal, per la seua intensa dedicació a potenciar la cultural local i el coneixement del nostre entorn. 
L’acte es va fer coincidir amb una inauguració d’una exposició col·lectiva d’artistes locals, tots membres del Cercle i que va comptar amb l’assistència del Sr. Alcalde de Sollana, regidors , membres del Cercle i públic en general.
Al començament de l’acte, va prendre la paraula el Secretari del Cercle de Belles Arts Ramón Añó, qui va fer una breu exposició dels motius pels quals ens han concedit el premi de l’edició 2014. El premi va consistir en una placa commemorativa de disseny avantguardista, que va ser recollida pel nostre President Joan Ferrús Vanaclocha, acompanyat d’altres membres de la junta com Juanvi Ferrús, Pau Cordoba i Cristina Molina. Després, el nostre president va dedicar unes paraules d’agraïment al Cercle, fent un xicotet resum de totes les nostres tasques, publicacions i treballs dels últims anys.
En acabar, va prendre la paraula el Sr. Alcalde de Sollana Vicent Codoñer, qui va agrair al Col·lectiu tot l’esforç que està fent i també va donar les gràcies a la resta de regidors municipals i públic assistent per la seua presència.  Tot seguit, i per tancar l’acte, prengué la paraula la Presidenta del Cercle Assumpció Codoñer qui va agrair la presència dels assistents  a l’acte i ens va animar a seguir treballant per la cultura en general i especialment a Sollana. 
En acabar els parlaments i fetes les fotografies de rigor, va tindre lloc un Vi d’Honor on, d’una manera mes relaxada, els membres del col·lectiu poguérem intercanviar impressions amb la resta de convidats i autoritats i passar finalment una vetllada molt agradable.
Cal recordar també, que aquest és el tercer guardó que ens concedeixen en poc de temps. El primer va ser (alguns ho recordaran i altres pot ser no ho sabran), el 28 de novembre de 2008,  quan el Bloc ens va lliurar, en un sopar  bastant concorregut a la Seu de les Persones Majors de Sollana, el XVIIé Guardó d’Or de La Ribera , el segon va ser el novembre de 2013 concedit per la Unió Artístic Musical de Sollana i, el tercer, el recentment atorgat Premi del Cercle de Belles Arts de Sollana 2014, que corona la culminació a vora 17 anys de treball i dedicació a la cultura del nostre poble, reconeguda per tots i que sempre quedarà per a la història local.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB