Gala literària Premis Ciutat d'Alzira

|



Divendres 9 de novembre 2012
Sala Rex Natura, Alzira 21 h.
Preu:  Si ets membre del Col.lectiu Ullal ..... més xollo encara!!!!!!!



Benvolgut amic / Benvolguda amiga, 


Enguany se celebra novament  la GALA LITERÀRIA DELS PREMIS CIUTAT D’ALZIRA. Es tracta d’un certamen plenament consolidat que té un lloc entre els més prestigiosos del nostre àmbit lingüístic. És per això que des del COL·LECTIU ULLAL, volem animar-vos a assistir al sopar de lliurament que tindrà lloc el divendres 9 de novembre, a les nou de la nit,  perquè pensem que l’Associació Cultural COL·LECTIU ULLAL, ha d’estar present en aquest esdeveniment cultural de la Ribera.

La gala de lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira és un esdeveniment d’una gran rellevància que any rere any aplega una representació notable d’escriptors, artistes, polítics... El sopar se celebrarà a la prestigiosa sala Rex Natura.

Els interessats en assistir poseu-vos en contacte amb Joan Ferrús  el més prompte possible. 
Animeu-vos a viure aquesta emocionant vetlada literària cultural i gastronòmica d’àmbit cultural.

SOPAR DELS PREMIS: CÒCTEL: Daiquiri de cítrics, refrescos, aigua mineral i espumós rosat. Croquetes d’ibèric, croquetes d’espinacs i caramels de formatge APERITIU INDIVUAL: Bou de mar gratinat. APERITIUS COL·LECTIUS: Brioix de llom amb formatge i banda vegetal cruixent. Esgarrat de verdures de temporada amb salmó i ous remenats. SOPAR: Rellomello farcit amb creïlles de pobre. POSTRES: Copa de tiramisú, café i licors. BEGUDA: Aigua mineral, cervesa i refrescos, vi de la terra i sorbet de llima.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB