ULLAL, Excursió a Penàguila i PUNT D'ENCONTRE SUYLANA 7

|



Amiga, amic de l’Ullal,

Primerament agrair l'assistència d'aquells que heu pogut assistir al cicle de conferències PUNT D'ENCONTRE SUYLANA 7, tots els ponents han fet un gran treball que es vorà materialitzat pròximament en els QUADERNS D'ESTUDIS LOCALS SUYLANA. Però no hem acabat, aquest divendres 25 de març ta les 7:30 h. al Centre Cultural indrem una nova cita:  

                   SOLLANA VISTA PER...... José Borràs Company  

Es tracta d'un curt però agradable passeig per la Sollana dels anys 60 i 70 de la mà d'aquest fotògraf sollaner, una selecció d'imatges acompanyada dels comentaris de Joan Ferrús, Antonio Segarra i Francesc Vera. 

Sobra dir que l’èxit d’aquestes activitats depèn de tots. Recorda que saber aspectes de la història de Sollana ens ajuda a conéixer-la i estimar-la més i millor. Passa la veu.

Aprofite per recordar-vos  l’eixida que farem el pròxim dissabte 26  . 

Sempre a la teua disposició.

Joan Ferrús Vanaclocha



PRÒXIMA EIXIDA (Nº93). DISSABTE 26 DE MARÇ: “ PENÀGUILA, per les terres de les rondalles d’Enric Valor” . Excursió amb motiu del centenari del seu naixement. (1911- 2011). Una visita a Penàguila i els seus voltants de la mà de l’escriptor Víctor Labrado, gran coneixedor de les rondalles de Valor qui ens parlarà de l’escriptor i de com aquest paisatge és determinant en algunes de les sues rondalles més populars. Excursió apta per a tots els públics. Excursió per a tot el dia. Dinarem en la població veïna de Benilloba en un casal d’una filà de moros i cristians.
Interessats posar-se en contacte abans de dijous amb Joan Ferrús, necessari per la disposició de cotxes i per reservar per al dinar.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB