El Convent 1562-1994

|


Un poble que vol progressar no pot deixar de costat la seua història; una societa que pretén ser culta no pot ser insensible al passat. Per això cal que dirigim, de tant en tant la nostra mirada, cansada per la vertiginosa activitat del món actual, cap als regals que ens ha donat en herència els sollaners que ens precediren.

I entre aquests signes del passat hi ha espais singulars, edificis emblemàtics com el Convent, que ens ensenyen tant el seu passat esplendor, com els clavills, les ferides i les amputacions que els ha anat inflingint el cruel pas del temps i la indiferència dels hòmens.

El Convent ja no existeis, però ens queda l'Església conventual, un temple que va ser edificat per a l'elevació espiritual, però no sols és això; l'Església del Raval és pura poesia...


Joan Lluís Senon Vila
Regidor de Cultura
       1994


Publicació del M.I. Ajuntament de Sollana.
                 ESGOTAT

1 Comentário:

Anónimo dijo...

Hola siguem dos estudiants de la UPV, estem fent un treball relacionat amb el terme de Sollana i ens interesaria ficarnos en contacte en vosaltres.No em trobat ninguna direcció per a fer-ho ens podeu facilitar el vostre mail. Gracies.

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB