Concert de la SUAM de Sollana

|


El passat divendres, i aprofitant el pont, vaig assistir al Concert de la SUAM de Sollana a l'auditori de la Societat. Feia temps que no escoltava un concert, ja que no coincidien les dates amb les meves vacances; però per fi despres de tant de temps vaig poder gaudir d'aquell magnific concert.
Vaig poder observar in situ el nou auditori, ¡Una preciositat!.
En la 1ª part gaudirem del pas-doble Jose Renart de M. Villar, En la plaza de la Virgen de Vicente Chulia i Cavall de Foc, marxa mora de J. Rafael Pascual Vilaplana.
A la segona part ens deleitaren amb Tres Estampas Valencianas: 1- En la plaza de la Virgen, 2-En el lago de la Albufera i 3- En la ciudad de las Artes i las Ciencias; una obra complicada, i una mica rareta en quant als temps i les melodies. Despres interpretaren la Suite Alicantina ( Preludio, Canción de Cuna, Juegos Infantiles i Danza Final); i per acabar l'Himne de la Comunitat Valenciana de Jose Serrano.

Després de guanyar el primer premi i la menció d'honor al Certamen de Bandes de la Diputació de València el passat mes de maig, participaran a la final que es celebrara a la Ciutat de Cheste.
Des d'aci felicite a tota la Junta directiva i a la presidenta Vicenta Cañada, al mestre Juan Bautista Soria Medina i a tots els músics, i us done molts anims per a la propera cita.

I a la resta de gent us anime a acudir al Concert que és celebrara el dia 24 d'octubre a la Ciutat de Cheste, al complexe educatiu. La tercera Secció actuara a partir de les 10:30.
Des d'aci, endavant SUAM.


Un ex-músic

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB