ASSOCIACIÓ CULTURAL COL•LECTIU ULLAL: Comencem el curs 2013-14

|Amigues i amics,Passat l’estiu, reprenem les nostres activitats, encetem un nou curs i també una estació, la de tardor, amb els primers canvis climàtics, paisatgístics,i també d’hora; tot i això aquesta nova estació té també el seu encant: les muntanyes valencianes van canviant de color, les fulles dels arbres, abans de caure ens mostren una varietat cromàtica atractiva a la vista i la nostra marjal, tot i que enguany sembla que no arribe mai el temps de la sega i els llauradors estan ja començant a posar-se nerviosos, va transformant la seua horitzontalitat en inundar-se novament els camps allà per novembre tornant-nos a seduir.  


I mentre açò passa, el COL·LECTIU ULLAL, continua fidel a les seues activitats un curs més, és per això que hem preparat una programació que esperem siga del vostre gust i que passe a comunicar-vos:


Dissabte 19 d’Octubre: 4ª Festa Estellés, enguany en un paratge diferent, a l’Alcaissia i com en anteriors convocatòries cadascú portarà el que puga per compartir: dinar, dolços, beguda, etc...  llegirem poemes d’Estelles o altres poetes valencians i gaudirem també de peces musicals de dolçaina amb acompanyament.

Dissabte 26 d’Octubre: EIXIDA 109. La marjal Pego-Oliva i el patrimoni d’Oliva.

Dissabte 16 de Novembre. EIXIDA 110: La ruta dels monestirs: 1ª etapa: Gandia-Almisserà (20 km)

Divendres .... de Novembre. SOPAR DE GALA, PREMIS LITERARIS CIUTAT D’ALZIRA.

Dissabte 14 de Desembre. EIXIDA 111: La ruta dels monestirs: 2ª etapa. Almisserà-Pinet (19 km)

Data per determinar de Desembre: Sopar de Nadal i presentació de la MEMÒRIA ESPECIAL Nº 3

Dissabte 18 de Gener. EIXIDA 112: 3ª etapa: Pinet – La Barraca d’Aigües Vives (23 km)

Dissabte 15 de Febrer. EIXIDA 113: 4ª etapa: La Barraca d’Aigües Vives – Alzira (16 km)

Dissabte 29 de Març. EIXIDA 114. Tibi.

Dissabte ..... d’Abril. EIXIDA 115. La llum de les imatges: Catí, Culla, Benicarló i Vinaròs (nova edició).Com comprovareu és una programació variada, amb eixides culturals com Oliva i Tibi, de senderisme, que enguany tornem a recórrer la Ruta dels monestirs que ja férem pels mateixos mesos l’any 2009-10; farem també els sopars habituals: Estellés, Alzira, Nadal i finalment, en el sopar de Nadal, aprofitarem per presentar la MEMÒRIA ESPECIAL Nº 3 amb les cròniques de cada eixida des del 2008 al 2013 i algunes fotos.  Com sempre abans de l’eixida rebreu la convocatòria amb tots els detalls. Salutacions i bon inici de curs, i ànim a participar que de quedar-se a casa sempre esteu a temps i no sabeu el que us perdeu. Ho organitzem per vosaltres, amb les millors rutes i la millor companyia, la dels membres de l’Ullal.  

Joan Ferrús

Sollana, a 21 de setembre de 2013

Primer dia de tardor.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB