Sopar de Nadal de 2012

|


Divendres 28 de desembre de 2012           Crònica: Blas Fuentes



ASSISTENTS: Joan Ramon Claver, Antonia i José Roman Chulvi, Paco Montagud i Àngela, Mari Guardiola, Vicent Galiana i Júlia, Rosa Ribes, Rosa, Anna i marit, Tolet i Pepa París, Pau, Joan F., Gauden, Blas i Amparo i la tia Pepi, Paco Vila, Antonia Paredes i Toni, Ramon Ibor i Isabel, Josep Caballero (26).


El passat divendres dia 28 al Bar-Restaurant l'Ullal ens vam reunir  una bona part dels socis que acostumem a celebrar anualment este sopar. El motiu era celebrar les Festes de Nadal en harmonia, el sopar molt bo, de picadeta i entrepans, i va transcórrer un ambient molt agradable i collidor. 


Bona companyia, i cares noves per a este 2013, amb qui conversar i poder anar conjuntament de la mà a les activitats que hi tenim planificades.
Gauden presentant-nos el nou llibre

Després del menjar, es va procedir a la lectura del recull d'activitats del 2012 al parlament del president Joan Ferrús, a més de desitjar-nos bones festes, i Gauden Fernández va presentar el nou llibre que editarà la nostra associació: “ELS POBLADORS DE SOLANA AL SEGLE XIX, censos de població de 1857 i 1860.”
 
Bones festes, i fins d'ací ben poc, a la presentació de la nova publicació del Col·lectiu Ullal, sempre amb la cultura i la història del poble de Sollana!

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB