Carrícola, un poble fet museu i Otos, el poble dels rellotges de sol

|



 
Eixida nº 100.  DISSABTE: 12 maig de 2012. Hora de concentració: 8:00 h. Plaça Major de Sollana. Eixida: 8: 10 h. Organitza: Joan Ferrús. Excursió apta per a tots els públics, és una excursió de senderisme molt senzilla i també cultural. EXCURSIÓ RECOMANADA PER L’ULLAL.   

PROGRAMA: Eixida de Sollana direcció Autovia Albacete. Eixida 640 per incorporar-nos a la CV-40 direcció Ontinyent/Alcoi. Seguirem la CV-40 direcció Ontinyent. Deixarem Ontinyent a la dreta i agafarem la CV 40 / A7 direcció Albaida, passarem per Atzeneta d’Albaida i d’ací a Carrícola, un poble menut d’un centenar d’habitants,  on arribarem al voltant de les 9:15 h.

CARRÍCOLA. Ací farem les dues rutes escultòriques pels espais mediambiental on trobarem un total de 71 obres realitzades per diferents artistes de diversos llocs de la Vall d’Albaida, l’Alcoià, la Ribera, València o Madrid: 1ª RUTA: “Un passeig pel barranc del castell”. Podem esmorzar al poble en acabar la ruta o dalt del castell. 2ª RUTA “Els camins de l’aigua”. Mentre estem pel poble farem també la 3ª RUTA “Passejant per Carrícola”. Més informació:   www.biodiverscarricola.org 

OTOS. Acabada la ruta de Carrícola ens desplaçarem a OTOS on dinarem a CA LES SENYORETES, hotel restaurant rural regentat per l’escriptor de la Vall d’Albaida Joan Olivares, abans de dinar farem la RUTA ITINERARI TURÍSTIC CULTURAL dels Rellotges de sol, es tracta d’un breu itinerari per la població per vore 8 rellotges solars realitzats per reconeguts artistes plàstics, tots ells de reconeixement internacional que han participat en el projecte: Andreu Alfaro, Rafa Armengol, Manuel Boix, etc...  a més d’altres 11 rellotges que es distribueixen per les façanes i els carrers del poble.    

CAL DUR: calçat adequat per anar per la muntanya, esmorzar i picadeta per compartir, i moltes, moltes ganes de caminar i disfrutar de la natura i la cultura. Recordem que l’Associació no es fa responsable dels danys físics que puguen produir-se els participants. Interessants en participar en l’eixida poseu-vos en contacte amb Juanvi Ferrús el més prompte possible per  saber quants en serem i per reservar per al dinar.

PREVISIÓ PRÒXIMES ACTIVITATS: JUNY: Dissabte 9: Excursió nº 101:  La Vall d'Alcalà i els despoblats moriscos. La Foradà. JUNY: Finals: Excursió nº 102: CULLERA CULTURAL I SENDERISME. Senderisme: Visitar la Restauració del Castell i al poble els refugis de la guerra civil.  

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB