Convocatòria XIII Assemblea General Ordinària (Carta del President)

|

Associació Cultural Col·lectiu Ullal de Sollana.
 Renovació del càrrec de president i Junta Directiva de l’associació: 2011-2015.


 Amics i amigues de l’Ullal, com tots sabeu ben bé, la nostra associació cultural és una associació degudament enregistrada i que compta amb uns estatuts que són els que regeixen les nostres activitats. Segons aquests estatuts ARTICLE 15: COMPOSICIÓ DE L’ÒRGAN DE REPRESENTACIÓ l’associació la regirà, administrarà i representarà la JUNTA DIRECTIVA, formada per PRESIDENT, VICEPRESIDENT, SECRETARI, TRESORER i els vocals que calguen amb un mínim de tres i un màxim de deu. També, l’ARTICLE 15: DURACIÓ DEL MANDAT EN L’ÒRGAN DE REPRESENTACIÓ diu que “els membres que formen part de l’òrgan de representació exerciran el càrrec per un període de quatre anys i podran ser reeligits indefinidament”.

 El 23-02-2007 celebràrem la VIII Assemblea General Ordinària i en aquesta assemblea vaig ser elegit com a president per a l’etapa 2007-2011. La junta que m’ha acompanyat durant aquest període ha estat: Gauden Fernández (Vicepresident), Antonio Velis (Tresorer), Francesc Buïgues (secretari) i com a vocals: Antonio Segarra (fins el 23-01-09), Joan Ramon Claver, Pau Córdoba, Juanvi Ferrús, Pilar Fuset, Ramon Juan, Fco José Cristobal, Antonia Chulvi i des del 03-03-2010 Vicent Albentosa i Blas Fuentes. A tots ells, el meu més sincer agraïment per tot el treball que han fet durant aquests quatre anys, especialment a aquells que més implicació han mostrat en aquest projecte cultural per a Sollana anomenat COL·LECTIU ULLAL, sense el seu interés, entusiasme i esforç el col·lectiu no seria el que és ara, una associació cultural sòlida a Sollana amb una trajectòria més que envejable i per tots coneguda.

La present és per informar-vos que acabada aquesta etapa, el pròxim DIVENDRES 25 DE FEBRER A LA PIZZERIA NOALBA DE SOLLANA en primera convocatòria a les 19:30 h i en segona a les 20:00 h. celebrarem la XII ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA on després de tractar els punts habituals de:
 1) Lectura de l’acta anterior per a la seua aprovació. 2) Memòria anual d’activitats de l’any 2010. 3) Balanç de l’any 2010. 4) Pressupost per a l’any 2011. 5) Activitats previstes per al 2011.
es procedirà a la RENOVACIÓ DEL CÀRREC DE PRESIDENT I JUNTA DIRECTIVA DE L’ASSOCIACIÓ PER A L’ETAPA 2011-2015, la qual cosa comunique a tots els membres de l’associació especialment aquells que puguen estar interessats en presentar candidatura a presidir l’associació en els pròxims anys. En breu rebreu una convocatòria formal així com també la convocatòria per a la pròxima activitat (Eixida nº 92: Visita a la finca de Paco Tortosa a Carcaixent: en bici i en tren. Dissabte 26 de febrer de 2011).

 Joan Ferrús Vanaclocha
Sollana a 21 de febrer de 2011

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB