Per les muntanyes de la Valldigna i la Safor

|

Amics del Col·lectiu,

Iniciem l'any com l'acabarem, de senderisme. Esta vegada intenterem que la ruta senderista per la Valldigna que tinguerem que suspendre per culpa de la pluja tinga bon final.

Vos passe els detalls d'este nou intent de dur-la a terme:

EIXIDA 29 DE GENER DADES DE LA RUTA: PER LES MUNTANYES DE LA VALLDIGNA I LA SAFOR
DATA: Dissabte 29 de Gener. Concentració Bar Rívoli 7:45 h
HORA D’EIXIDA: 8’00 h. RECORREGUT: 8 KM, TEMPS: 4 H
DIFICULTAT: Mitjana DESNIVELL: Entre els 772 del cim del Penyalba i els 841 del Montdúver. /// Excursió de mig dia, a dinar a casa. Optatiu dinar a BARX.

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA: Començarem l’excursió per la comarca de la Valldigna i la Safor desde l’urbanització de LES FOIES, on anirem fins el cim del PENYALBA (772 metres), el més alt de la Valldigna. Des d’ací prendrem el sender fins al MONTDUVER (841 metres), i esmorzarem al conegut com balcó de la DROVA, (espectacular i sorprenent per a vosaltres). Es tracta d’una senda circular que finalitzarà a la mateixa urbanització de LES FOIES aproximadament a les 14 hores. Es optatiu quedar-se a dinar al restaurant de la FONT DE LA PUIGMOLA (on fan les millors paelles de pilota amb sangueta del món). Per a dinar CAL confirmar.

Cal dur: calçat adequat, esmorzar i picadeta per compartir, impermeable (per l’oratge) i moltes, moltes ganes de caminar i disfrutar de la natura. Recordem que l’Associació no es fa responsable dels danys físics que puguen produir-se els participants.

P.d. Seria interessant que telefonareu o escriguereu un e-mail a Juanvi per saber quanta gent està interessada en fer la ruta. 

Gauden Fernandez


     

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB