Per les muntanyes de la Valldigna. 2n intent

|



ASSOCIACIÓ CULTURAL COL·LECTIU ULLAL
ruta de senderisme Per les muntanyes de la Valldigna 2n intent
Eixida nº 91 Data : Dissabte 29 de gener de 2010.
Organitza : Juanvi Ferrús
Assistents a la ruta PER LES MUNTANYES DE LA VALLDIGNA DEL PASSAT 18 DESEMBRE: Els Ferrussos (Juanvi, Joan, Santi i Pepa), Gauden, Pepa París, Paco, Tolet i Mari Guardiòla, Paco Montagud i Àngela, Antonia i Roman Chulvi, Blas Fuentes. (14)

EIXIDA 29 DE GENER DADES DE LA RUTA: PER LES MUNTANYES DE LA VALLDIGNA I LA SAFOR 
DATA: Dissabte 29 de Gener. Concentració Bar Rívoli 7:45 h
HORA D’EIXIDA: 8’00 h. RECORREGUT: 8 KM, TEMPS: 4 H
DIFICULTAT: Mitjana DESNIVELL: Entre els 772 del cim del Penyalba i els 841 del Montdúver. /// Excursió de mig dia, a dinar a casa. Optatiu dinar a BARX.

 DESCRIPCIÓ DE LA RUTA: Començarem l’excursió per la comarca de la Valldigna i la Safor desde l’urbanització de LES FOIES, on anirem fins el cim del PENYALBA (772 metres), el més alt de la Valldigna. Des d’ací prendrem el sender fins al MONTDUVER (841 metres), i esmorzarem al conegut com balcó de la DROVA, (espectacular i sorprenent per a vosaltres). Es tracta d’una senda circular que finalitzarà a la mateixa urbanització de LES FOIES aproximadament a les 14 hores. Es optatiu quedar-se a dinar al restaurant de la FONT DE LA PUIGMOLA (on fan les millors paelles de pilota amb sangueta del món). Per a dinar CAL confirmar. Cal dur: calçat adequat, esmorzar i picadeta per compartir, impermeable (per l’oratge) i moltes, moltes ganes de caminar i disfrutar de la natura. Recordem que l’Associació no es fa responsable dels danys físics que puguen produir-se els participants. P.d. Seria interessant que em telefonareu o m’escriguereu un e-mail per saber quanta gent està interessada en fer la ruta.
Salutacions JUANVI FERRÚS.

 PRÒXIMES ACTIVITATS:

FEBRER: ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA Divendres 25 febrer 2011.
FEBRER: Eixida 92. Visitem la finca de Paco Tortosa a Carcaixent. (en tren i bicicleta)
MARÇ: Eixida 93. Literatura i paissatge: Penàguila, per les terres de les Rondalles de Valor amb motiu del centenari del seu naixement. Acompanyats de l’escriptor Víctor Labrado.

Nota: Paco Tortosa és Doctor en Geografia i autor de diversos llibres: “L’Albufera. Guia de descoberta del Parc Natural”, “Espais naturals: terres litorals valencianes”, “Espais naturals: terres d’interior valencianes”, “Guia del patrimoni arquitectònic de la Ribera Alta”, “Parques naturales de la Comunitat Valenciana”, i moltíssims més dels quals ja us informarem.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB