XXII EDICIÓ DELS PREMIS LITERARIS CIUTAT D'ALZIRA

|

 DIVENDRES 12 DE NOVEMBRE DE 2010 A LES 21 H.
 SALA REX NATURA, ALZIRA. 
PREU DEL TÍQUET GENERAL 35 €. 
 PREU MEMBRES DEL COL·LECTIU ULLAL: 20€ 
TERMINI: 5 DE NOVEMBRE A MIGDIA. Benvolgut amic / Benvolguda amiga, 
Enguany se celebra la XXII edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Es tracta d’un certamen plenament consolidat que té un lloc entre els més prestigiosos del nostre àmbit lingüístic. És per això que des del COL·LECTIU ULLAL, volem animar-vos a assistir al sopar de lliurament que tindrà lloc el divendres 12 de novembre, a les nou de la nit,  perquè pensem que l’Associació Cultural COL·LECTIU ULLAL, ha d’estar present en aquest esdeveniment cultural de la Ribera.
El preu del tiquet és de 35 € per persona però en la Junta Directiva del Col·lectiu Ullal del dimecres 27 d’octubre de 2010, s’acordà, com ja s’ha fet en ocasions anteriors, que a més de la conveniència de participar en la present cita cultural, els membres de l’Ullal que hi assistisquen pagaran només el 50% del preu total, fent-se càrrec de l’altre 50% la nostra associació, per tant, als interessats els costarà només 17’5 € la participació en l’acte que arredonirem en  20 €.
La gala de lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira és un esdeveniment d’una gran rellevància que any rere any aplega una representació notable d’escriptors, artistes, polítics... El sopar se celebrarà a la sala Rex Natura i, com en les edicions anteriors, les persones que hi vagen seran obsequiades amb llibres i altres detalls de les entitats patrocinadores del certamen: l’Ajuntament d’Alzira, Edicions Bromera, la Universitat de València, Bancaixa, la UNED i la Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta.
Els interessats en assistir poseu-vos en contacte amb Joan Ferrús  el més prompte possible,  hui mateix si pot ser, ja que primer he de fer la reserva  (saber quanta gent anem) i dilluns  l’ingrés en el banc (jo mateix faré l'ingrés de tots i en el sopar ja m'ho donareu)  Animeu-vos a viure aquesta emocionant vetlada literària cultural i gastronòmica d’àmbit cultural on ha d’estar present elCOL·LECTIU ULLAL.

Aprofite per fer-vos arribar una salutació ben cordial.

Joan Ferrús Vanaclocha
4 novembre 2010 

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB