Programa d'activitats 2010-2011

|

OCTUBRE:

- dissabte 2. EIXIDA Nº 86: Una passejada per Sueca (Visitarem els principals elements patrimonials de la capital de la Ribera Baixa de la mà del bibliotecari Toni Carrasquer, un dels erudits suecans, acabant l’eixida amb una fugaç visita a la muntanyeta dels Sants i als ullals de Sueca – si ens dona temps-). Eixida de mig dia, a dinar a casa.

- dimecres 14. El COL•LECTIU ULLAL, presentarà la RUTA VERDA al Centre Excursionista de València, 20 h. Esteu convidats tots a assistir, especialment els que treballeu al cap i casal.

- diumenge 17. Assistència a la 2ª Fira d’Associacions Sollaneres. (de 10 a 14 h.)

- dissabte 23. El jardí Botànic de València ens visita i fa la Ruta Verda. Els qui no poguéreu acompanyar-nos en la ruta verda del passat 29-05-10 ara teniu l’ocasió de fer-la ja que la RUTA VERDA per SOLLANA està inclosa en les activitats del Jardí Botànic i el Centre Excursionista de València. Visitarem el portet, el filtre verd i els ullals. El dinar serà en algun local de Sollana o al Romaní. Així és com s’anuncia a internet: Entre Sueca i Sollana es troba aquest itinerari, enllaçant els vells camins de llauradors i pescadors, vorejant sèquies i camps d’arròs per apropar-nos a les zones més representatives de la biodiversitat botànica de l’Albufera. Passejarem entre canyissars de senill, boga, mansega i trencadalla, en busca dels ullals per a seguir les conduccions d’aigua i el seu aprofitament.

- dissabte 30. Eixida nº 87. Senderisme al Parc Natural del Montgó (15 km) Tot el dia. Dinar a Jesús Pobre. Grau de dificultat mitjana. Recomanable. Organitza Francesc Buïgues.




NOVEMBRE:  dissabte 27. EIXIDA Nº 88: Senderisme: La Ruta del Duc: Villalonga-Lorxa. Grau de dificultat baixa. És una ruta senzilla, completament plana per una antiga via del tren ara via verda. Molt atractiva ja que travessem túnels i caminem sempre vora riu. Recomanable. Organitza Joan Ferrus.



DESEMBRE:  dissabte 18: EIXIDA Nº 89. Senderisme: Per les muntanyes de la Valldigna.



GENER:  dissabte 22 o 29 per determinar. EIXIDA Nº 90 a Paterna.



FEBRER:  dissabte per determinar. EIXIDA Nº 91 Senderisme Ruta pel camí del pla. Una interessant segona ruta verda per Sollana que estem preparant. Organitza Juanvi Ferrús.



MARÇ: dissabte per determinar. EIXIDA Nº 92: la Marjal del Moro a SAGUNT. Organitza Vicent Moncholí.



ABRIL:  Cap de setmana. Alginet, 1, 2 i 3 d’abril de 2011,  XIV Assemblea d’Història de la Ribera a Alginet. MONOGRAFIA que se centrarà en “El món del treball i l’associacionisme obrer a la Ribera del Xúquer”:

- divendres per determinar SOPAR COMMEMORATIU 13é ANIVERSARI DEL COL•LECTIU I SOPAR LITERARI amb la participació d’algun autor de les nostres lletres.

- dissabte per determinar EIXIDA Nº 93. El Penyagolosa . Organitza Gauden Fernández.



MAIG- JUNY Activitats encara per determinar.



CAL FER LES SEGÜENTS OBSERVACIONS :
1. S’està estudiant la possibilitat de tornar a fer algunes de les etapes de la ruta dels monestirs ja que alguns de vosaltres heu fet la ruta però vos falta alguna de les etapes per completar-la.
2. La programació es pot veure modificada en qualsevol moment, ja que al llarg del curs pot aparéixer una nova convocatòria interessant i no prevista: exposicions, nova edició de LA LLUM DE LES IMATGES, ruta de senderisme guiada, etc...
3. Qualsevol de vosaltres podeu fer les propostes tant de patrimoni com de senderisme que cregueu interessants de realitzar, només cal que ens ho comuniqueu i intentarem fer-les realitat.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB