Comunicat d'inici de temporada 2010-11

|

Estimades amigues i amics de l’Ullal

Acabat l’estiu i ja en els primers dies de tardor reprenem les nostres activitats habituals per això, l’Associació Cultural Col•lectiu Ullal de Sollana, com ve fent des de fa 12 anys s’ha posat a la feina i ha preparat ja la programació d’actes per a aquest darrer trimestre de l’any (amb un Octubre ben complet) i també una aproximació a les activitats del 2011 les quals tots seguit us expose.

Si l’any passat intensificàrem les eixides de senderisme amb la realització de la RUTA DELS MONESTIRS, per al present curs hem pensat una planificació més equilibrada, combinant eixides de senderisme amb altres de patrimoni per conéixer el millor dels pobles que ens envolten, sense perdre també de vista el tema mediambiental i continuant també amb els nostres sopars i celebracions habituals.

Aprofite l’ocasió per comentar-vos també que pròximament es passarà el cobrament de la quota corresponent al 2010, la qual, segons acord del capítol general ordinari celebrat el 6 de març de 2009 serà de 20 € anuals (més una quota d’inscripció dels nous socis de 10 €). Sobra dir que espere la vostra participació en les activitats programades, les quals confie siguen del vostre gust. La programació que presentem és provisional podent sofrir algun canvi d’última hora. Us invite a participar de les activitats així com també a que ens aporteu les idees, eixides i activitats que voldríeu que férem, podent fer partícips de les eixides a familiars i amics, així com també apuntar a l’Ullal aquell que penseu tinga interés en les nostres activitats.



Una abraçada a tots.
Joan Ferrús Vanaclocha
24 de setembre de 2010

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB