Comunicat d'inici de temporada 2009-10

|

Estimades amigues i amics de l’Ullal

Després de l’estiu (que queda ja una mica lluny), comença un nou curs escolar, i amb ell es reprenen les activitats que havíem deixat abans de les vacances estivals, per això, l’Associació Cultural Col·lectiu Ullal de Sollana, com ve fent des de fa 11 anys s’ha posat a la feina i ha preparat ja la programació d’actes per a aquest darrer trimestre de l’any i també una aproximació a les activitats del 2010 les quals tots seguit us expose.

Enguany com podreu comprovar presentem unes activitats ben diferents a les habituals del col·lectiu, pretenem una aproximació a la natura, al patrimoni natural, convençuts que qui no coneix el seu territori no es capaç d’estimar-lo i per això comencem amb el medi que ens és més pròxim. Volem fer la RUTA DELS MONESTIRS, EL PAS DEL POBRE, una iniciativa de la ciutat d’Alzira que recorre a través d’una ruta turística cinc monestirs valencians: Monestirs de Sant Jeroni de Cotalba (Alfauir), Convent del Corpus Christi (Llutxent), Monestir de la Valldigna (Simat de la Valldigna), Convent d’Aigües Vives (La Barraca d’Aigües Vives) i el Monestir de la Murta (Alzira). El repte és gran ja que la ruta es fa a peu i en quatre etapes diferents, una per mes, això sí, cal anar preparant-se per afrontar-la. Els detalls de cada eixida els rebreu puntualment. (Podeu obtenir una informació completa en: turisafor.com i clicar en rutes.)

Aprofite l’ocasió per comentar-vos també que pròximament es passarà el cobrament de la quota corresponent al 2009, la qual, segons acord del capítol general ordinari celebrat el 6 de març de 2009 serà de 20 € anuals (més una quota d’inscripció dels nous socis de 15 €). Sobra dir que espere la vostra participació en les activitats programades, les quals confie siguen del vostre gust. La programació que presentem és provisional podent sofrir algun canvi d’última hora. Us invite a participar de les activitats així com també a que ens aporteu les idees, eixides i activitats que voldrieu que férem, podent fer partícips de les eixides a familiars i amics, així com també apuntar a l’Ullal aquell que penseu tinga interés en les nostres activitats.

Una abraçada a tots.

Joan Ferrús Vanaclocha
9 d’octubre de 2009.


nota: feu-nos saber si heu canviat l’adreça del correu electrònic – si heu canviat l’e-mail.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB