Excursió Cultural: Cullera, patrimoni històric

|


Eixida nº  102 

Dissabte 6 d’octubre de 2012.

Guia : tècnic Ajuntament de Cullera.   Organitza :  Pau Córdoba



RECORREGUT PEL PATRIMONI HISTÒRIC DE CULLERA
REFUGI DE LA GUERRA CIVIL, TORRE DE LA REINA MORA, CASTELL MEDIEVAL I TORRE DEL MARENYET.

9.00 H. Eixida de la Plaça Major de Sollana cap al Mercat de Cullera, on aparcarem els cotxes i esmorzarem als bars pròxims al Mercat. Arribada cap a les 9.20.

10.00 H.  Refugi de la Guerra Civil situat al Mercat de Cullera, allí ens esperarà el Guia per mostrar-nos el refugi i fer-nos l'explicació. També hi ha un audiovisual.

11.00 H.  Després anirem a vore la Torre de la Reina Mora, amb el mateix Guia. Està en la primera revolta, molt a prop del Mercat.

Continuarem amb la pujada al castell per la Senda del Viacrucis.

12.00 H.  Visita al Castell de Cullera. Allí ens espera Lorena (gestora del patrimoni museístic de Cullera), per ensenyar-nos el castell i fer-nos les explicacions de cada lloc. També visitarem l'Exposició  "Cullera a través de su historia: formas, tintas y papeles" fons de l’Arxiu Històric Municipal.  13.00 H.  Baixada del Castella cap el Mercat.

13.30 H.  Visita a la Torre del Marenyet. On ens espera el Guia per mostrar-nos la torre i vore l'audiovisual.

14.00 H.  Finalitza la visita a Cullera, a partir d’ací dos possibilitats: tornada a Sollana o dinar en un restaurant de la platja. 

Notes: Hem de ser un grup mínim de 10 persones, cada visita es paga però es fa càrrec el col·lectiu. Interessats poseu-vos en contacte el més prompte possible  amb PAU CÓRDOBA  o bé  per confirmar assistència i dinar o no.




0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB