Nou número del Butlletí d'Informació Municipal

|

Fa gairebé menys d'un mes que va eixir publicat el número 51 del  Butlleti d'Informació Municipal de Sollana. En aquest número podras veure com esta l'actualitat municipal, el que s'ha tractat en les sessions plenaries, el que opinen els partits politics i el que fan les nostre associacions veinals i culturals. A més a més podras trobar  articles d'alguns socis del Col.lectiu.

Suposem que en breu estara  penjat a la pagina web de l'Ajuntament; no obstant en aquest enllaç podreu gaudir dels anteriors números:
http://www.sollana.es/cultura/bim/index.php?id_menu=19&id_opc=83

Al mateix temps us animen per a que visiteu la Biblioteca Municipal on podreu trobar i gaudir dels 51 números publicats fins el moment.

Aquest Butlletí,  que al proper hivern complira 24 anys d'existencia, va neixer al desembre de 1988, quan era alcalde Joan F. Benito Esteve i es una de les publicacions sollaneres que encara te continuitat. A través de les seues pagines t'endinsaras en  la cultura, la historia,  el medi ambient. l'actualitat politica, el teixit associatiu... i podras gaudir de moltissimes fotografies que han captat diferents moments del nostre poble i que avui ja son historia.


0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB