Festa Sopar Estellés

|

Estimats companys

L’any 2011, i a partir d’una proposta de l’escriptor d’Algemesí Josep Lozano, més de 30 pobles i ciutats de la nostra geografia se sumaren a la celebració de la 1ª FESTA ESTELLÉS, la celebració de la llengua i la cultura de les valencianes i els valencians prenent com a motiu el naixement del poeta Vicent Andrés Estellés (4 de setembre de 1922). La proposta suggeria celebra-la al voltant del naixement del poeta, tot i que per ser la data una mica difícil (acabat de passar l’estiu i no arrancat encara del tot el curs escolar), la majoria dels pobles la celebraren al llarg del mes de setembre, alguns en octubre i algun que altre fins i tot en novembre. 



A Sollana aquesta festa  es realtizara  el proper dia 7 d'octubre. Hi haurà un sopar tipic tradicional i després del sopar s'explicara el sentit d'aquesta festa i es parlara del poeta Estellés intercalant poemes del autor.

Animeu-vos a vindre,
Gauden





Si voleu saber una miqueta més de la convocatoria accediu a la entrada  2ª Festa Estellés i cliqueu al enllaç corresponent.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB