Sopar commemoratiu 12 anys i literari amb motiu del dia del llibre

|

Amigues i amics:


Com tots els anys i en una data pròxima a la de constitució del col•lectiu, 25 d’abril de 1998, ens reunim habitualment en un bar de Sollana per veure’ns, parlar de les nostres coses i donar compliment a un dels nostres objectius fundacionals: FOMENTAR LA RELACIÓ PERSONAL ENTRE ELS MEMBRES DE L’ULLAL I ESTIMULAR ENTRE ELLS LA INQUIETUD PER LA TEMATICA LOCAL, COMARCAL I VALENCIANA EN GENERAL.

És en aquest sopar quan es reparteix la memòria anual (enguany la memòria nº 12) on es detallen no solament les activitats realitzades des de l’abril passat sinó també on es deixa constància d’elles a través d’unes cròniques digníssimes escrites per membres o simpatitzants de la nostra associació. També, des de ja fa uns anys i per estar pròxims a la data del 23 d’abril, dia del llibre, solem aprofitar el sopar per convertir-lo en una vetllada literària. Enguany tenim una novetat i la temàtica serà:

LITERATURA INFANTIL I JUVENIL DES DE SOLLANA

Amb Eva Alepuz i Neus Carañana, les quals ens presentaran els seus treballs i també els seus darrers projectes i publicacions.
COMPTAREM TAMBÉ AMB LA PRESÈNCIA DE L’AMIC TONI SEGARRA QUI HA IL•LUSTRAT ELS DARRERS TREBALLS D’AQUESTES ENTUSIASTES MESTRES.



Recordeu, la cita serà la següent:

DIVENDRES 23 D’ABRIL DE 2010.
SOPAR COMMEMORATIU 12é ANIVERSARI DEL COL•LECTIU ULLAL.
BAR ÀGUILA. 21’30 H.
Ticket sopar: 10 € confirmar l’assistència el més aviat possible als següents companys: JUANVI FERRÚS i JOAN RAMON CLAVER.

NOTICIES ULLAL. També i per a l’endemà tenim programada una nova activitat, es tracta de l’eixida nº 83 de l’Ullal, en aquest cas a TORRENT. VISITA A LA TORRE MUSULMANA I AL MUSEU MUNICIPAL. Encara estem confeccionant el programa del dia però cap la possibilitat que ens quedem a dinar. Eixida altament recomanable ullal.

Gauden Fernandez

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB