Resistir es vencer. El Frente de Viver en la Guerra Civil Española

|

El passat mes d'abril arriba a les meues mans el llibre Resistir es vencer que ha publicat el membre del nostre Col.lectiu Ramón Juan Navarro.

Si leemos algo sobre la poco conocida batalla de Levante, es dificil no encontrar alguna referencia sobre Viver como el lugar donde fue detenida la ofensiva franquista hacia Valencia. Ayudar a discernir cuál fue el auténtico papel de esta población en la batalla de Levante, las causas que la convirtieron en un punto clave de la misma, es el objetivo de este trabajo. ¿Qué hay de mito y qué hay de realidad? ¿Cómo se fueron desarrollando los acontecimientos? ¿Quienes fueron los protagonistas en este punto clave de la linea XYZ y de la defensa de Valencia en julio de 1938?

                                                                                                                         R.

Aquest llibre podeu adquirir-lo o bé parlant directament amb l'autor o bé a la llibreria El Sueño Igualitario al preu si mal no recorde d'uns 20 euros.

Bon Nadal i feliç any nou 2012

|

Ja s'acosten les festes nadalenques i demà mateix tenim el Sopar de Nadal.

Un bon regal seria un llibre i com no un llibre que parle de la història, la economia, les costums del teu poble.
Es per aixo que PER NADAL, REGALA LLIBRES DEL COL.LECTIU ULLAL.
I des d'aquest mon virtual  us desitgem bones festes i molta felicitat per a l'any vinent. Això si, que siga millor que aquest.


Llorenç Ben

Sopar de Nadal

|

Associació Cultural Col·lectiu Ullal de Sollana
CONVOCATÒRIA SOPAR DE NADAL

Amigues i amics, per la present vos convoque al SOPAR DE NADAL que tindrà lloc el pròxim divendres 23 de desembre al BAR RÍVOLI a les 21:30 h.
El sopar serà:
Picadeta: braves, cambember fregit amb melmelada i ensalada especial - Plat: enntrepants diversos - Beguda, café, assortit de nadal.
Tenim aparaulat un preu de 13 € per persona, dels quals cadascú dels assistents pagarà 10 € i la resta ho paga el col·lectiu. Als assistents vos presentarem en exclusiva el llibre que està preparant el col·lectiu ESCRITS DE VICENT G. CASTILLO (encara que no es podran adquirir, ja que la presentació oficial serà el divendres 12 de gener) i rebreu també un regalet de Nadal. Els interessats en l’assistència poseu-vos en contacte amb JUANVI FERRÚS  per reservar plaça.
Ben cordialment, Joan Ferrús. 

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB