CAMINANT PER LA SERRA PERENXISA (Torrent)

|

Eixida nº 99.
DISSABTE: 31 març de 2012
Hora de concentració: 7: 40 h. Plaça Major de Sollana. Eixida: 7: 45 h.
Organitza: Juanvi Ferrús
Guia: Alfredo Benlloc 



Farem un recorregut per la Serra Perenxisa, al terme de Torrent, tot aprofitant part del sender PR V-162 que la travessa i que ofereix paratges molts interessants i atractius per a caminar. Contarem amb la col·laboració del biòleg Alfredo Benlloc.

Característiques del sender:
Longitud: 18,6 km. Dificultat: Mitjana. Temps estimat de recorregut, sense parades: 5 hores 30 minuts. Sender circular (inici i final al mateix punt)

PROGRAMA: Primer, recepció d’informació de l’espai natural de Perenxisa,

·         A les 8,30 hores, Inici del sender, en prolongació C/ Dr. Bartual (Urbanitzció Monte Levante, Torrent). Tram 1, fins al pic Perenxisa (327 m.), amb 4 parades curtes (entre 3 i 5 minuts cada una). Temps estimat: 1 h 30’.
·         Arribada al pic Perenxisa. Parada per a esmorzar (10-15’).
·         Tram 2, des del pic Perenxisa fins al Barranc del Gallego, amb 2 parades, de 3’ cada una. Temps estimat de marxa: 1h 15’
·         Tram 3, des del Barranc del Gallego fins al Barranc de L’Horteta, amb 3 parades de 3’ cada una, i un descans de 10’, a la zona de la Presa de Poyo. Temps estimat de marxa: 1h 15’
·         Tram 4, des del Barranc de L’Horteta fins al punt d’inici del sender (c/ Dr. Bartual), amb 4 parades d’entre 3 i 5 minuts cada una). Temps estimat de marxa: 1h 45’
·         Hora aproximada de finalització del recorregut: les 14,45 hores

Acabat el trajecte, dinarem en un restaurant de la zona.

Cal dur: calçat adequat, esmorzar i picadeta per compartir, i moltes, moltes ganes de caminar i disfrutar de la natura. Recordem que l’Associació no es fa responsable dels danys físics que puguen produir-se els participants. Interessants en participar en l’eixida poseu-vos en contacte amb Juanvi Ferrús  el més prompte possible per saber quants en serem i per reservar per al dinar.

PRÒXIMES ACTIVITATS: Divendres 27 abril: Sopar Commemoratiu 14 anys i literari. Repartiment memòria i Quadernets de literartura i escrits nº 3. Dissabte 28 abril: Excursió nº 100. Carrícola i Otos. CARRÍCOLA: Biodivers Carrícola, espais d’art mediambiental – OTOS: el poble dels rellotges de sol. (Excursió recomanada per l’Ullal. Tots els públics, molt assequible, cultural i mediambiental).



0 comentarios:

Publicar un comentario

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB