L'Albufera de cine

|

L'Albufera de cine es el cicle de cinema al aire lliure que es realitzara al Palmar del dia 20 al 23 de juliol.
La entrada és lliure i les sesions començaran a les 22 hores.
Aquest cicle esta organitzat per la Fundació Assut i el Parc Natural de l'Albufera.

Aci a baix teniu la programació:

Sopar d'estiu

|

Estimats amics del Col·lectiu,

El proper divendres dia 29 de juliol celebrarem el tradicional sopar d'estiu on parlarem del que ha sigut l'any 2011 fins el moment i els projectes que encara ens queden per fer per als darrers quatre mesos.

El sopar tindrà lloc en el bar Àguila a les 21:30h. El preu del sopar serà de 10€ (la resta ho posarà el Col·lectiu), i cal que confirmeu la vostra assistència a Joan, Juanvi, Francesc o Gauden.

Al sopar també parlarem de la nova Junta i es farà entrega del segon número dels "Quadernets de literatura i escrits".

Ens veiem,
Col·lectiu Ullal

Nous documents a la Biblioteca del Col.lectiu

|

Estimats companys s'han penjat nous documents a la nostra Biblioteca. Per accedir pots anar a les pàgines interès o clicar en aquest enllaç:

http://es.scribd.com/csollana


Desitjem que siga del vostré interès, i continuarem treballant.

Atentament

Llorenç

Vicente Garcia Castillo, premi civic Almussafes 2011

|



Desde fa uns anys, l'ajuntament d'Almussafes otorga en les vespres de les seues Festes Patronals els premis Civic a diferents entitats, asociacions o personalitats per la seua aportació que fan al municipi ja siga a nivell cultural, historic o esportiu entre d'altres. 


Enguany li han donat aquest galardó a un benvolgut company nostre: Vicente Garcia Castillo per la seua gran tasca que ha fet en benifici de la població. Al llibre de festes Fira i festes 2011 hi ha un article de Maria José Girona Garcerán que es titula "Vicente Garcia Castillo. Un autodidacta enamorat de la història"; on es fa una resenya biografica i on es parla de l'aportació de Vicent en el municipi d'Almussafes.


Des d'ací li donem la més sincera enhorabona a aquest gran company nostre.



Ruta pels Ullals

|


...ara, novament de la mà d'un altre apassionat de la natura,... Llorenç Benaches, farem un recorregut pels ullals més significatius del nostre terme, així, l'Ullal de la Casa del Governador, el de la sèquia Llauradora entre d'altres, a més dels ja coneguts i populars Ullal del Rejolar, la Font del Forner i la Font de Barret, són objecte d'estudi i anàlisi en la present publicació....

Col.lectiu Ullal


Preu 5 euros. Papeleria Estudio Sollana

 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB