Col.lectiu Ullal: Ruta Verda per Sollana

|

Amics, amigues, socis i simpatitzants del Col·lectiu Ullal, el pròxim DIVENDRES 28 DE MAIG farem la presentació del tríptic-desplegable de la RUTA VERDA PER SOLLANA al Centre Cultural a les 19'30. Com sabeu, el desplegable forma part d'un projecte que iniciàrem el passat mes de desembre quan presentarem el llibret, ara toca presentar el tríptic i allí mateix anirem comentant-vos altres punts del projecte: divulgació, senyalització, etc..

A l'endemà DISSABTE 29 DE MAIG, farem la ruta que anem a presentar, (en la presentacio donarem tots els detalls), tot i això Gauden vos enviarà la convocatòria a l'eixida on ve tot detallat. Es tracta d'una RUTA VERDA per nostre terme municipal i una gran part d'ella transcorre pel PARC NATURAL DE L'ALBUFERA. Serà una ruta fàcil de fer però cal alçar-se matí, (després comença a apretar la calor) i la previsió és acabar al voltant de les 13'30 h. fent-nos una cervesseta en algun bar de la Plaça Major, com a recompensa als que l'acaben.

Confie amb la vostra assistència, especialment a la presentació del DIVENDRES, ja que si volem que es facen coses a Sollana (i nosaltres en fem i moltes) hem de participar i donar suport a les persones que les fan, en aquest cas Gauden que és l'autor de la ruta i qui ens la explicarà. Tot i axò voldria ser més atrevit encara i vos demanaria que aportareu també a la presentació coneguts, interessats en aquests temes, ja que distribuirem el desplegable entre els assistents i així podran fer ells en altra ocasió la ruta.

Bé, confiant en vore-vos el divendres, una salutació,

Joan Ferrús Vanaclocha

Properes activitats

|

ASSOCIACIÓ CULTURAL COL•LECTIU ULLAL

Divendres 28 de maig de 2010, Centre Cultural de Sollana, hora 19’30 h

PRESENTACIÓ DEL DESPLEGABLE
- RUTA VERDA PER SOLLANA-
per Gauden Fernández

EIXIDA Nº 84. Dissabte 29 de maig de 2010,

Ruta de senderisme: RUTA VERDA PER SOLLANA



Concentració 8’30 h. a Renfe. Arribada a Sollana al voltant de les 13’30 h. Recorregut. Camí del Portet on esmorzarem al voltant de les 10 h. Observarem les obres del filtre verd i desfarem el camí dirigint-nos a l’Ullal de la Font del Forner. D’ací a la casa de l’Ale, on farem una parada i tornarem pel Romaní a l’Alcaissia on farem una nova parada. D’ací pel camí de l’Assarb a Sollana. En arribar a Sollana podem fer-nos una cervesseta refrescant a algun bar de la Placa Major, final de trajecte.

CAL DUR: Gorra o barret, crema de protecció solar, bon calçat, motxilla amb esmorzar, picadeta per compartir i beguda. Cal també molta il•lusió i ganes de caminar i passar un bon matí fent esport passejant pel nostre terme municipal.

Excursió a Torrent

|

TORRENT: L’església de l’Assumpció, el Museu Comarcal de l’Horta Sud Josep Ferrís i la Torre Musulmana. 25-04-2010

Assistents: Joan F. – Juanjo Roig – Juanvi i Mª Àngels – Francesc Buïgues i Pepa – Antonia Chulvi – Cristina Molina – Vicent Moncholí i Matilde – Tolet – Velis – ALAQUÀS: Enrique Martí – Pura Besó – Vicent Fortuny – Mª José Tafaner: TOTAL: 16.

Cronica de Vicent Moncholí.

Com que sóc de Massanassa, vam decidir esperar la gent del col•lectiu en la rodona del saló Mediterraneo, junt al desviament d’Albal-Torrent. En el recorregut cap a la ciutat, la vista no dóna per a més, oferint-nos un paisatge amb un canvi total i on en trenta anys hem pogut veure com els horts de tarongers i l’horta han estat substituïts per sòl industrial i urbà, amb un entramat de carreteres que puja i baixa cap al nord i sud de Torrent i els pobles dels voltants.

Entràrem per la part nova del sud, vorejant el poble que ha crescut desmesuradament, i on aparcar els vehicles, sobretot en el casc antic, és un gran problema, per això els deixàrem un poc distants. A les deu en punt estàvem tot el grup a la Plaça Major, on havíem quedat amb Adrià Bessó, director del Museu Comarcal de l’Horta Sud “Josep Ferris”, que ens feu de guia per qüestions d’amistat. L’Adrià ens va anar explicant com es va fundar l’església de l’Assumpció en l’època de Jaume I fins les últimes reformes després del 36. A dintre, el temple llueix un altar barroc de nova fàbrica i ajustat a l’estil anterior, doncs com tantes d’altres, l’eglésia també fou cremada en la guerra civil, salvant-se de la crema la capella de l’Assumpció, una vertadera joia del barroc valencià. Adrià ens va donar una classe de bon saber. Prompte ens adonàrem que és un home ben entès en història de l’art.

Com que tots ens sentíem tant a gust i entusiasmats amb el tema, haguérem de replantejar-nos l’horari, ja que encara quedaven per visitar dos edificis molt interessants del poble, com ho són el Museu Comarcal i la torre islàmica.

Deixada l’església, férem un xicotet recorregut pels carrers de la part antiga, on poguérem observar les poques cases de poble que queden, ja que com dèiem abans, Torrent ha estat la població que més ha transformat el seu paisatge urbà de tota l’Horta Sud.

A l’entrada del carrer de la Mare de Déu de l’Olivar, ja es pot observar la Casa Museu, hostatge típic de l’horta, casa de terratinents, cantonera a dues cares, entrades de carro amb les lloses de pedra, cambra, quadra, pallissa i fins i tot almàssera. Aquest edifici ha estat una bona recuperació, costejada per la Caixa de Torrent, la Mancomunitat de l’Horta i el mateix Ajuntament de Torrent. Es troba configurada tal i com es vivia fa un segle, amb mobiliari de l’època, amb una cuina plena de perols, llibrells, gerres i d’altres atifells que poc a poc ens feren recordar les cases que alguns de nosaltres coneguérem amb els utensilis que han deixat d’utilitzar-se i han desaparegut de les nostres llars: la poltrona de “l’abuelo”, les típiques “alacenes” carregades de pitxers i plats de ceràmica, el pou d’aigua amb la corriola, la post del pa i el seu mandil, l’escaleta i el sedàs de cernir la farina, i moltes coses més d’un temps tan llunyà i al mateix temps tan proper.

En l’almàssera ens passaren un vídeo de com es feia l’oli i al mateix temps podíem disfrutar tocant amb les pròpies mans les pedres de la mola. Al corral i sota un ombriu, estaven fent un conta-contes per a xiquets, ja que al museu hi ha sempre alguna activitat. Pujàrem a la cambra, a una xicoteta exposició de ferraments del camp, alguna d’elles pròpia de secà i, el més singular, foren els canyissos per al cuc de seda, reconstruïts de nou i apilats fins a set altures. No debades l’horta ha estat la zona on més activitat hi havia en la cria del cuc. La pallissa de la casa, en canvi, està dedicada al blat, amb tots els utensilis que s’empraven en la batuda, passant un vídeo de com se segava el forment i acabant amb els cants propis al batre en l’era.

La petenera s’ha mort
i l’enterra en un femer
i ha eixit una melonera
amb quatre melons d’alger

El museu donava per a la resta del matí, però ens esperava Lourdes a la plaça de la Torre, per explicar-nos els seus orígens i les avinences que ha sofert durant tots els anys de la seua història.

Es tracta d’un edifici de l’època islàmica. Torre vigia o de defensa, com la dels pobles costaners, els seus basaments són propis de l’època, on empraven cal, arena i pedra de canto. Durant tots aquests segles la torre ha estat sotmesa a tota mena d’afegitons com cases adossades, noves obertures de porta o tabicades les originals. Però ha tingut la gran sort de no ser enderrocada per a construir una gran finca com en altres poblacions, sinó tot al contrari. Avui, llueix al mig d’una plaça, ferma i triomfal, amb una restauració rigorosa i digna, ajustada als seus orígens primitius, emprant els mateixos materials de la seua fundació i deixant alguna empremta dels seu pas pel temps com a magatzem de l’ajuntament o presó en la guerra civil.

La torre està formada per quatre dependències arquejades per dos murs de contenció i al final la terrassa, amb quatre pinacles substituint les antigues troneres i amb una vista fantàstica del Vedat i els pobles de l’horta.

Hem pogut contar amb dos guies fabulosos, ja que l’amiga Lourdes, que es va oferir a fer de guia, ha estat la directora que ha dut a terme l’estudi d’obres i restauració de la torre, i a més de ser arqueòloga és una entusiasta del seu ofici.

Per acabar només queda dir, i crec que estareu d’acord tots els que anàrem a la visita, que hem gaudit d’una bona classe d’història, a més de conéixer un poble important. Des d’ací vull donar les gràcies a Adrià i Lourdes, que a més de ser uns bons professionals, senten la seua terra i això sempre és bo per a nosaltres i per a Torrent.

Gràcies amics.

UNES PARAULES DE CONTINUACIÓ DE JUANVI FERRÚS. Després de la fenomenal visita guiada, l’amic d’Alaquàs Vicent Ros (company de les rutes dels monestirs amb la seua dona Vicen, els seus parents Pura Besó Ros i el seu marit Enrique la nostra amiga Mª José , el fenomenal guia Adrià Besó i la seua muller i els seus fills), ens van obsequiar amb una ben saborosa paella, amb la picadeta prèvia i els postres posteriors a la nau de l’arbre. Donem les gràcies de tot cor a aquests amics i volem que aquesta amistat es mantinga de seguit i que puguem seguir gaudint de seua presencia per a les properes excursions que organitze el col•lectiu Ullal.

Sopar Commemoratiu i literari

|

24 d’abril 2010. Sopar commemoratiu 12é aniversari i literari amb Eva Alepuz, Neus Carañana i Toni Segarra: LITERATURA INFANTIL DES DE SOLLANA.

Assistents: Joan F. – Pedro i Cristina Velasco – Pilar Fuset – Antonio Sánchez – Vicent Añó – Vicent Noverjes – Tolet – Antonia Chulvi – Pau Córdoba – Cloti Valerio – Joan Ramon Claver – Juanvi Ferrús – Juanjo Roig - Maria i Gauden – Susi Cabeza – José Ramon i Neus Carañana – Eva Alepuz – Blai – Toni Segarra – Francesc Buïgues – Caballero i Begoña - Brauli Duart: Total 26 adults.

Crònica de Blas Fuentes

El sopar literari del 12 aniversari del Col•lectiu Ullal va esdevenir, una vegada més, una ocasió especial per a reunir-nos i xarrar de les nostres inquietuds i experiències. Esta nova reunió es va celebrar al bar Àguila el dia 23 d’abril, dia de sant Jordi i del llibre, a les 21.30 hores i, malgrat el mal oratge i tot el que va ocórrer eixe dia, la nit va resultar perfecta.

Durant el sopar, mantinguérem entre nosaltres una gran diversitat de temes que, alhora eren semblants, i que per a cadascú tenien una visió diferent, com per exemple la família, els projectes de futur, la feina i les aficions. Quants records del passat i quantes il•lusions per al futur es van escoltar en unes poques hores!

Una vegada acabat el sopar, el president del Col•lectiu Ullal, Joan Ferrús, va iniciar el seu parlament. Hi va parlar dels grans hòmens que han participat en les nostres activitats, alguns dels quals ja no estan entre nosaltres, i també va tractar de les últimes activitats realitzades pel Col•lectiu (la presentació del llibre sobre la ruta verda escrit per Gauden, les eixides als paratges imprescindibles de visitar que hi ha a la Comunitat Valenciana...) i dels projectes que tenim pendents que ixquen a la llum ben aviat.

I tot just abans de donar pas als artistes convidats a l’acte, quan ningú s’ho esperava, ja que feia bastants minuts que s’havia fet entrega de l’última memòria d’activitats del Col•lectiu, se li va donar a tots els assistents un breu llibret titulat Literatura infantil i juvenil des de Sollana, que recull en una síntesi perfecta la vida i obra d’Eva Alepuz, Neus Carañana i Toni Segarra, i també inclou dibuixos, poemes i el record en forma d’una entrevista feta per dos sollaneres, Pilar Fuset i Glòria Serra, al gran mestre i escriptor de Castalla, Enric Valor i Vives, sense el qual no es podria entendre ni la literatura ni la llengua valenciana.

Després d’esta sorpresa, va iniciar la seua conferència Eva Alepuz, qui ens va explicar, amb la mateixa il•lusió i tendresa amb què li ho conta als seus xiquets menuts, com va nàixer la idea d’El ratolí Valentí, i tot el que va succeir al voltant de la seua escriptura i publicació. Com li brillaven els ulls quan ens llegia les pàgines del seu conte! Poc a poc, esta mestra està obrint-se pas en el món editorial amb obres que ensenyen.



A continuació, va agafar el torn de paraula Neus Carañana, qui ens va ensenyar i parlar de la gran quantitat de llibres escrits i publicats que té. L’escriptora ens va recitar alguns dels seus poemes escrits ja per a uns xiquets més grans, alhora que ens els explicava, ja que els seus versos ja intenten fomentar la lectura entre els més joves i, a més, comencen a provocar-los sentiments amb les paraules i a comprendre el llenguatge poètic. També es va referir al seu conte La nostra amiga Mandonguilla, al procés de creació i d’edició, i per acabar, ens va presentar en primícia la seua nova obra, que es presentarà a un mes vista del sopar literari en el centre cultural. Es tracta de la rondalla Cendrellós Mendrellós, saltejador de camins, la primera rondalla pròpia del poble de Sollana.





Finalment, l’artista local Toni Segarra, un fort nexe d’unió entre les dos escriptores, ens va explicar com va nàixer la seua amistat amb Neus i Eva, els sentiments que li provoquen Sollana i els colors, i la facilitat d’enteniment que va trobar per a treballar conjuntament amb elles. Tot seguit va parlar del llibret Literatura infantil i juvenil des de Sollana, sobre la bona idea que li va semblar, sobre els dibuixos que hi apareixen, i també va parlar-nos de l’exposició SOLLANA, a trossos i a traços, que en eixos dies estava exposada al centre cultural. Ja, a última hora, ens va anunciar també els seus projectes, cada vegada més ambiciosos i de major entitat, i ens va mostrar els esbossos dels dibuixos que va realitzar per a El ratolí Valentí i per a La nostra amiga Mandonguilla.

Ruta verda per Sollana

|

Aquestos dies recomanen aquest llibre ja que el proper dissabte podreu comprobar in situ la riquesa ecologica del nostre poble.





La Ruta Verda per Sollana és una proposta d'aproximació al medi rural i urbà sollaner amb l'objectiu de destacar els principals punts d'interés turístic del poble, tant culturals com mediambientals, i també perquè qualsevol interessat en la nostra comarca puga conéixer el potencial del nostre entorn.

Gauden Fernández Vanaclocha


Preu: 5 euros. Punt de venda: Papereria Estudio (Sollana)

COMUNICATS DIVERSOS del COL•LECTIU ULLAL

|

Amigues i amics de l’Ullal, vos presente algunes comunicacions i convocatòries per als propers dies:

1. DIVENDRES DIA 21 a les 19’30 h. AL CENTRE CULTURAL DE SOLLANA, la sollanera i membre de l’Ullal Neus Carañana presentarà oficialment al nostre poble la seua rondalla: CENDRELLÓS, MENDRELLÓS, SALTEJADOR DE CAMINS, la qual ja tinguérem ocasió de conéixer-la (en exclusiva) en el darrer sopar commemoratiu i literari del 23 d’abril passat. Tots aquells que no hi poguéreu assistir al sopar, aquesta és una bona ocasió per donar suport a la nostra amiga i conéixer la seua darrera publicació; i els que ja hi assistireu, podeu repetir, que d’actes culturals no anem mai sobrats (és clar si no teniu l’agenda massa ocupada).

2. SEGONA REUNIÓ DEL CONSELL MUNICIPAL DE CULTURA. El pròxim dimarts 25 de maig es reunirà per segona vegada el Consell Municipal de Cultura recentment creat i on nosaltres estem representats a través del president de la nostra associació junt a altres representants d’associacions culturals, veïnals i de partits polítics. En l’anterior convocatòria es va acordar que cada associació aportara propostes d’actuació del Consell Municipal, per això mateix vos oferisc l’oportunitat de fer-me arribar les propostes que cregueu convenient per al nostre poble i jo mateix les canalitzaré i faré arribar al Consell. Tots aquells que esteu interessats me les podeu fer arribar directament al meu e-mail: joanferrus@hotmail.es , també, si teniu cap dubte sobre el Consell, les seues funcions, els components, la viabilitat de les propostes, etc... vos les aclariré al mateix temps.

3. PRESENTACIÓ DEL DESPLEGABLE RUTA VERDA PER SOLLANA el proper divendres 28 de MAIG a les 19’30 h. AL CENTRE CULTURAL DE SOLLANA. El nostre amic i company Gauden Fernández presentarà el desplegable que estem realitzant sobre la RUTA VERDA PER SOLLANA. L’activitat s’emmarca dintre de les activitats realitzades pel FORUM DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA AGENDA LOCAL 21 al voltant del Medi Ambient. Sobra dir que espere (necessitem el calor de) la vostra assistència. Podeu fer extensible aquesta convocatòria a tots aquells que estiguen interessats en el tema.

4. EIXIDA Nº 84. RUTA VERDA PER SOLLANA per al proper dissabte 29 de maig de 2010. Excursió pel nostre terme municipal amb els guies Gauden Fernández i la sempre apreciada companyia de Ramon Ibor. Eixida a les 8’30 de RENFE, hora aproximada d’arribada, al voltant de les 13’30 h. Recorregut: camí del cementeri, camí del Portet, el Portet, Filtre Verd i tancat de Sacarés, tornada direcció font del Forner, camí de vora via fins el Romaní, casa l’Ale, tornada al Romaní, l’Alcacissia, i tornada a Sollana pel camí de l’Assarb

Com sempre, espere comptar amb la vostra participació i presència a aquests actes. Ja que ens preocupem per fer activitats, que tot siga dir costen molt de preparar, a vores si al menys, ens feu costat i ens acompanyeu.

Joan Ferrús Vanaclocha
President Col•lectiu Ullal
Dijous 20 de maig de 2010

Poemes de Francesc Manuel Llorens el mestre de les Llometes

|




...El llibre consta de dos parts, la primera que pretén ser una aproximació a la seua biografia, acompayada d'alguns apunts aclaridors sobre el seu magisteri, les aficcions i una primera agrupació de la seua producció poètica i, una segona part que recull una selecció de la seua poesia...

Col.l.ectiu Ullal


Preu 5 euros
Punts de venda: Papereria Estudio i l'Estanquet (Sollana)

Publicacions del Col.lectiu Ullal

|

Felicitats SUAM

|

Des d'aquestes pagines felicitem a la Societat Unió Artistico Musical de Sollana per el seu primer premi i menció d'honor aconseguit al Certamen de Bandes de la Diputació de Valencia. També felicitem al seu director Juan Bautista Soria Medina i a la junta Directiva.

Memòries d'activitats del Col.lectiu Ullal

|

Hem començat el procés de digitalització de les Memòries d'activitas del Col.lectiu Ullal de Sollana.
A mesura que estiguen fetes les penjarem.
Esperem que sigui del vostre interes.



El Ramàs i la Llanterna

|





En els propers dies digitalitzarem els 4 numeros d'aquesta revista sollanera editada per la Societat Unió Artistico Musical de Sollana (Núm 0, 1995- Núm 3, 1998).

Desitjem que us agrade

Es constitueix el Consell Municipal de Cultura de Sollana

|

Noticia apareguda al Punt (Diari de Girona) el dia 5 de maig de 2010

El Consell Municipal de Cultura de Sollana s'ha constituït formalment en una primera sessió en què, d'una banda, se'n va explicar la finalitat i el funcionament i, de l'altra, l'alcaldessa, Alicia Hervás, va agrair a tots els membres la participació en aquest òrgan consultiu, d'assessorament, participació i debat pel que fa als assumptes relacionats amb la cultura en l'àmbit municipal.

Entre els seus objectius destaquen fomentar l'associacionisme i estimular la participació de les entitats a la vida cultural del municipi; reunir informació, realitzar estudis, debatre i difondre informes sobre la cultura i el teixit associatiu cultural; proposar i donar suport a activitats i elaborar propostes de millora dels servicis culturals; promoure les arts plàstiques, escèniques, musicals i audiovisuals o impulsar les activitats d'oficis artesans.

Els components del Consell són l'alcaldessa (PSPV), que delegarà el regidor de Cultura, Julio Gordillo, perquè duga les funcions que li pertoquen com a presidenta; un representant de cada grup municipal (PP, BLOC i Independents); un representant de cadascuna de les entitats culturals i veïnals del municipi, i un representant de la Junta Local Fallera. Les entitats culturals i veïnals són Amics de Sollana, Col·lectiu Ullal, Societat Unió artisticomusical de Sollana, Col·lectiu de Veïns El Molí del Romaní, i l'Associació de Veïns El Romaní.

El regidor de Cultura ha explicat que «la constitució del Consell és la culminació d'un procés de diàleg intens entre els diferents grups polítics». El Consell Municipal de Cultura de Sollana es reunirà un mínim de tres vegades l'any, independentment de les que acorde segons el ritme de treball. Així, també es podran crear comissions de treballs per a l'estudi de temes concrets.

El Bloc concede su guardó d'Or a la asociación cultural Ullal de Sollana

|

Noticia apareguda al Levante el Mercantil Valenciano el 21 de novembre de 2008




El Colectivo Ullal consigue el guardó d'Or

|

Noticia apareguda a Las Provincias el 21 de novembre de 2008



El Col.lectiu Ullal, de Sollana, visita la capital de l'Alcalatén

|

Noticia apareguda a Crònica, febrer-març 2008



Vicente García Castillo recibe la medalla de oro de la villa

|

Noticia apareguda a Las Provincias el 8 de maig de 2007



La banda de Sollana celebra su treinta aniversario con un libro que repasa un siglo de música

|

Noticia apareguda a Levante el Mercantil Valenciano el 9 de desembre de 2006



Un libro recoge cien años de historia de las bandas

|

Noticia apareguda al Levante Mercantil Valenciano el 24 de novembre de 2006


Un libro habla sobre la banda de música local

|

Noticia apareguda a las Provincias 24 de novembre de 2006


Mallorca cultural, València irracional

|

Editan el catalogo de árboles monumentales de Sollana y un libro facsimil de 1882

|

Noticia apareguda al Levante el Mercantil Valenciano el 21 de març de 2006



El Col.lectiu Ullal homenajea al historiador Julio Llinares en el sexto aniversario de su fundación

|

Noticia aparegua a Las Provincias el 23 d'abril de 2004


El Col.lectiu Ullal rinde homenaje a J. Llinares

|

Noticia apareguda al Levante el Mercantil Valenciano el 23 d'abril de 2004



El Col.lectiu Ullal edita un libro de memorias que evoca la vida de los años veinte

|

Noticia apareguda al Levante el Mercantil Valenciano el 22 de maig de 2004



Un libro rescata la historia de la casa consistorial desde el siglo XVIII hasta la actualidad

|

Noticia apareguda al Levante el Mercantil Valenciano el 10 de desembre de 2004



Los ullals de l'Albufera estan en via de extinción

|

Noticia apareguda a el Levante el Mercantil Valenciano el 1 de febrer de 2004



Una obra rescta la historia medieval local

|

Noticia apareguda al Levante el Mercantil Valenciano el 11 d'abril de 2003



Sollana rescata en un cuaderno el valor histórico de las construcciones del casco urbano

|

Noticia apareguda al Levante el Mercantil Valenciano el 29 de novembre de 2002




Col.lectiu l'Ullal de Sollana

|

Noticia apareguda a la Veu de la Ribera, novembre de 2002

L'arquitectura urbana de Sollana es presenta a un llibre

|

Noticia apareuda al Levante el Mercantil Valenciano el 18 de desembre de 2002



Festes majors de Sollana

|

Noticia apareguda al Levante Mercantil Valenciano el 26 de juliol de 2001



Reeditan la historia de Sollana con motivo de su 725 aniversario

|

Noticia apareguda a las Provincias el 31 d'octubre de 2001


Una placa commemorará el nacimiento de la ciudad

|

Noticia apareguda a Las Provincias el 3 febrer de 2002


Una placa commemorará el nacimiento de la ciudad

|

Noticia apareguda a Las Provincias el 3 febrer de 2002


Sollana nombra a los organizadores de los actos del 725 aniversario de la Carta Pobla

|

Noticia apareguda al Levante Mercantil Valenciano el 19 juliol de 2001

Sollana edita un nuevo cuaderno de estudios

|

Noticia apareguda al Levante Mercantil Valenciano el 22 de febrer de 2002


Nace una nueva publicación sobre el patrimonio

|

Noticia apareguda a Las Provincias el 26 octubre 2001


Suilana va fent

|

Noticia apareguda a la revista Sao, abril 2002



El colectivo Ullal de Sollana programa actos culturales en su segundo aniversario

|

Noticia apareguda al Levante Mercantil Valenciano el 11 de maig del 2000


La asociación cultural "Ullal" de Sollana celebra su segundo aniversario

|

Noticia apareguda a las Provincias el 10 de maig del 2000


L'estima a l'espai viscut

|

Article aparegut a la revista Sao, novembre 1999


Desde Sollana

|

Noticia apareguda a Cronicó "Revista de l'Associació de Cronistes Oficials", Abril-Juny 1999.




Exito en la cena del primer aniversario del Colectivo Ullal de Sollana

|

Noticia apareguda a las Provincias el 29 abril de 1999



Sollana: la agrupación l'Ullal celebra su primer aniversario

|

Noticia apareguda a las Provincias el 23 abril de 1999


El Colectivo Ullal celebra hoy su primer aniversario

|

Noticia apareguda al Levante Mercantil Valenciano el dia 23 abril de 1999

Sollana acull la presentació del segon número de la revista "Suilana"

|

Noticia apareguda al Mercantil Valenciano el 17 de desembre de 1999




El ayuntamiento de Sollana presenta la revista "Suilana"

|

Noticia apareguda a las Provincias el 17 de desembre de 1999



El Col.lectiu Ullal de Sollana

|

Noticia apareguda al Mercantil Valenciano el 22 de desembre de 1999




 

©2009 Col·lectiu Ullal de Sollana | Template Blue by TNB